Lexence Lees online  |  Mijn gegevens
Kantoornieuws
De Big Data belofte: i-Lexence Talk door drs. M. (Martin) Heijnsbroek
In mei 2017 is Lexence het platform i-Lexence gestart: het innovatie initiatief voor een betere (toekomstbestendige) externe en interne dienstverlening. Eén van de onderdelen van dit platform is de i-Lexence Talk. Lees verder voor meer informatie over onze tweede sessie over big data.
Lees meer
Twitter LinkedIn
 
Bekijk de opname van de tweede i-Lexence Talk.
Bekijk video
 Ondernemingsrechtnieuws
De eerste ervaringen met digitaal procederen. Waar staan we nu?
Op 1 september jl. ging het verplicht digitaal procederen voor civiele handelszaken van start bij de rechtbanken Gelderland en Midden-Nederland. Eind september waren ruim 60 zaken digitaal aanhangig gemaakt. Ook bij Lexence hebben wij ervaring met de eerste digitale procedures.
Lees meer
Twitter LinkedIn
 
Terugblik op arbeidsrechtseminar over privacy
Op 26 september jl. organiseerde Lexence het seminar ‘Privacy in het arbeidsrecht’. Tijdens deze bijeenkomst werden 80 deelnemers in vogelvlucht meegenomen door de belangrijkste aspecten van het recht op privacy in arbeidsrelaties. In dit artikel een korte weergave van de inhoud.
Lees meer
Twitter LinkedIn
 
Vastgoednieuws
Wet aanpak woonoverlast
Per 1 juli 2017 is art. 151d Gemeentewet (Wet aanpak woonoverlast) in werking getreden. Deze wet biedt de gemeenteraad de mogelijkheid het handhavingsinstrumentarium van de burgemeester bij de bestrijding van woonoverlast te versterken.
Lees meer
Twitter LinkedIn
 
Overige zaken
Publicaties & zaken
Publicaties
De afgelopen periode publiceerde Lexence onder andere over knelpunten in het huurrecht van 290-bedrijfsruimte en over het huurbeding: artikel 3:264 lid 4 BW. Klik op de button om naar het volledige overzicht van onze publicaties te gaan.
Lees meer
Recente zaken
Lexence adviseerde de afgelopen periode diverse cliënten. Zo werd Waterland Private Equity Investments geadviseerd bij het verkrijgen van een belang in Jibes B.V. en werd RTL Nederland geadviseerd bij het verkrijgen van een belang in Adfactor. Alle openbare zaken van Lexence bekijken?
Lees meer
 
U ontvangt deze e-mail als relatie van Lexence. Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Dan kunt u zich hieronder afmelden.
Website  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden  |  Afmelden
LinkedIn Facebook Twitter